E-learning Achtergrond van HACCP
Met een HACCP-systeem wordt voedselveiligheid gewaarborgd door risico's te identificeren en beheersen, zodat organisaties voldoen aan de wettelijke eisen en veilige werkomstandigheden. In deze e-learning leren deelnemers wat een HACCP-systeem is en hoe het ingezet wordt om voedselveiligheid te waarborgen.
TESTIMONIALS
Dit zeggen onze klanten over de samenwerking
Instructiefilm.nl biedt alle ruimte om zelf in controle te blijven. De flexibiliteit is enorm. Verder is Instructiefilm niet alleen op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van filmen en monteren, maar ook van wet- en regelgeving op gebied van bijvoorbeeld AVG.
Rick Gorter
Staff Operations Postnl Pakketten
Een instructiefilm met eigen identiteit, zonder dat aan flexibiliteit ingeboet wordt
Wat me echt is opgevallen tijdens het project en de samenwerking is de goede kennis van Arbo en veiligheidsstandaarden die bij Instructiefilm.nl aanwezig is. Hierdoor kan men echt challengen op inhoud en meedenken over hoe in de poortinstructie te communiceren over bepaalde veiligheidsrisico’s.
Ferdy van Breda
SHEQ Manager
OPLOSSINGEN
Klantverhalen
Bij deze organisaties leren medewerkers en bezoekers veiligheidsregels met e-learnings van Instructiefilm.nl.
#E-Learning, #Poortinstructie
Samenwerking PostNL- Overgang van een papieren lijst naar werken met een handterminal
4000 pakkettenbezorgers soepel meenemen in de nieuwe werkwijze: van papieren lijsten naar handterminals.
INHOUD E-LEARNING
Achtergrond van HACCP
Met deze e-learning leren medewerkers hoe een HACCP-systeem is ontstaan en hoe met dit systeem de voedselveiligheid gewaarborgd wordt.