top of page
ranger-4df6c1b6.png

Instructiefilm.nl
Content Creation B.V.

Instructiefilm.nl Content Creation B.V. faciliteert bedrijven al meer dan 25 jaar in het effectief produceren en verspreiden van digitale trainingen, instructies en e-learning voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie, logistieke sector, zorg en overheid. 
 

Ons team

De kwaliteit van uw film, poortinstructie of e-learning applicatie wordt zowel inhoudelijk als technisch gegarandeerd door een professioneel team, bestaande uit een adviseur/projectleider, scriptschrijver, producer, cameracrew, illustrator, 3D animator, voice-over, grafisch ontwerper, video-editor en een web programmeur.​ We maken gebruik van de modernste apparatuur en software op het gebied van filmproducties en trainingsapplicaties.

Onze werkwijze

Uw wensen en doelstellingen staan bij het maken van een film, poortinstructie of e-learning centraal. Op basis van deze informatie en het beschikbare budget ontvangt u een offerte waarin helder en gespecificeerd is aangegeven wat u van ons kunt verwachten.  Na uw akkoord gaat een team van specialisten met uw opdracht aan de slag.

Wij zorgen voor een script en storyboard. Door onze ruime ervaring en affiniteit met een uitgebreid aantal onderwerpen kunnen wij uw  organisatie zoveel mogelijk ontzorgen. Het benodigde camerawerk en de regie vraagt doorgaans niet meer dan 1 filmdag.

In onze professionele montagestudio monteren wij vervolgens de beelden, eventuele animaties, illustraties, voice-over en muziek tot een passend geheel. Na de concept versie is er nog alle ruimte om uw feedback en suggesties te verwerken.

U huurt bij ons geen filmdagen of montagedagen. Wij zorgen er gewoon voor dat u tevreden bent over het eindresultaat. Wij archiveren uw project een jaar lang digitaal zonder kosten. Handig als u later toch iets wilt wijzigen.

bottom of page