top of page
Zoeken

Bezoekers en medewerkers ontvangen met hardware

Bijgewerkt op: 16 apr.
Onze opdrachtgevers gebruiken de Entrance software van Instructiefilm.nl om bezoekers te ontvangen, te instrueren en te registreren. De software is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface, maar de juiste hardware is ook essentieel voor een optimale ervaring. Vaak wordt een standaard pc gebruikt, maar wellicht is het zinvol om ook andere mogelijkheden te overwegen. Welke optie past het beste bij jouw organisatie? Hieronder bespreken we enkele veel voorkomende keuzes:

 

1. Standaard pc

De standaard pc is een veelgebruikte en vertrouwde optie. De Entrance Portal software draait soepel op deze systemen en biedt een bekende gebruikerservaring. Ondanks de veelzijdigheid kan het plaatsen van bezoekers achter een pc in sommige situaties als onpersoonlijk worden ervaren. Het kan ook lastig zijn om de aandacht van bezoekers te trekken als ze binnenkomen, aangezien een pc minder opvallend is dan andere oplossingen.


2. Tablet

Tablets zijn populair vanwege hun compacte formaat, draagbaarheid en gebruiksgemak. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties. Voor bezoekersregistratie bieden tablets een intuïtieve en hands-on ervaring, vooral wanneer ze worden gebruikt in combinatie met een standaard. Hierdoor wordt het proces interactiever en opvallender voor bezoekers. Ondanks hun handigheid hebben tablets een kleiner scherm dan pc's, wat hun educatieve impact kan verminderen. Hierdoor kan het moeilijker zijn om complexe informatie over te brengen of interactieve instructies weer te geven.

 

3. Zuil met interactief scherm

Een zuil met een interactief scherm is een indrukwekkende en professionele optie die direct de aandacht trekt bij binnenkomst. Het straalt niet alleen professionaliteit uit, maar kan ook worden gebruikt om bedrijfsinformatie te presenteren en te promoten. Met een dergelijke oplossing kunnen bezoekers gemakkelijk worden geleid door veiligheidsprocedures en andere relevante informatie. Ondanks de vele voordelen neemt een zuil met een interactief scherm aanzienlijke ruimte in beslag en is het niet altijd praktisch, vooral niet op kleinere locaties waar ruimte beperkt is. Daarnaast kunnen de kosten voor de aanschaf en installatie hoger zijn dan bij andere opties.

 

Wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste hardware-oplossing voor jouw toepassing.
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page